Coronaria Hoitoketju Oy ostanut Remote Analysis Oy:n osakekannan 5.1.2017

Coronariasta Suomen suurin lääketieteellisten etälausuntojen tuottaja.  

Coronaria Hoitoketju Oy jatkaa vahvaa kasvuaan diagnostisten palvelujen alalla ostamalla lääketieteellisiä etälausuntoja tuottavan Remote Analysis Oy:n koko osakekannan. 05.01.2017 tapahtuneella osakekaupalla Coronarian palveluvalikoima laajenee Holter-, uniapnea- ja verenpaineen vuorokausitutkimuksiin. Remote Analysis on alansa markkinajohtaja ja tuottaa n. 25 000 lausuntoa vuosittain. Sen liikevaihto vuonna 2016 oli yli 3 miljoonaa euroa. Coronaria Hoitoketju Oy on kotimainen terveyspalvelualan yritys, jonka liikevaihto v. 2016 oli yli 100 miljoonaa euroa.

Myyjänä toimineen RemoteA Oy:n toimitusjohtaja Timo Hakkaraisen mukaan Coronaria antaa Remote Analysiksen liiketoiminnan kehittymiselle parhaan alustan tulevaa sote-rakennemuutosta silmällä pitäen.” ”Kaupan jälkeen RemoteA pystyy paremmin keskittymään ydintoimintansa ohjelmistokehityksen laajentamiseen ja kansainväliseen kasvuun”, Hakkarainen sanoo.

”Remote Analysis Oy:n etälääketieteellinen osaaminen on Coronarialle arvokasta. Toteutunut yrityskauppa mahdollistaa jo nyt toimivien erikoisalapalvelujemme, mm. kardiologian ja kliinisen neurofysiologian, monipuolistamisen ja laajemman valikoiman asiakkaillemme”, kertoo uudelleen nimetyn yhtiön, Coronaria Analyysipalvelut Oy:n toimitusjohtaja Ulla Näpänkangas. ”Tavoitteenamme on palvella sekä julkisia että yksityisiä terveydenhuollon yksiköitä ja mahdollistaa heille korkeatasoiset, nopeasti saatavilla olevat lausunnot kustannustehokkaasti. Laajan palveluvalikoimamme ansiosta asiakkaat saavat kaikki tarvitsemansa lausunnot yhdestä osoitteesta”.

Lisätietoja antavat:

 

Toimitusjohtaja Ulla Näpänkangas

ulla.napankangas@coronaria.fi

040-7480710

 

Toimitusjohtaja Timo Hakkarainen

timo.hakkarainen@remotea.com

0400-175096